Συντήρηση Συστημάτων Θέρμανσης

Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα δεν είναι μόνο χρήσιμη για την βέλτιστη απόδοση του καυστήρα σας αλλά είναι και υποχρεωτική από την Ελληνική Νομοθεσία.

Η ετήσια συντήρηση καυστήρων γίνεται συνήθως την άνοιξη ή το καλοκαίρι, καθώς δεν υπάρχει ζήτηση για θέρμανση και είναι απολύτως αναγκαία καθώς τα κατάλοιπα της καύσης μπορούν να μειώσουν σημαντικά τόσο την απόδοση, όσο και την διάρκεια ζωής του λέβητα.

Σας εγγυόμαστε ότι ένας καλά ρυθμισμένος καυστήρας από μπορεί να εξοικονομήσει έως και 40% μείωση της κατανάλωσης. Με εξειδικευμένο συνεργείο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η συντήρηση του καυστήρα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή για το πετρέλαιο, για οικονομία, ασφάλεια και μειωμένη ρύπανση τόσο για εμάς όσο και για το περιβάλλον.

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι η συντήρηση του καυστήρα έχει την ίδια σημασία, είτε εάν το καύσιμο είναι πετρέλαιο, είτε είναι φυσικό αέριο.

Για κάθε συντήρηση εκδίδεται φύλλο ελέγχου σύμφωνα με τα πρότυπα της Ελληνικής νομοθεσίας, για την συντήρηση καυστήρα και ρύθμισης της εγκατάστασης το οποίο παραδίδουμε στον διαχειριστή του κτιρίου.

Για ζεστό χειμώνα, η House Pro φροντίζει, ώστε ο καυστήρας σας να λειτουργεί:

Mε τις μετρήσεις να δείχνουν ότι είναι εντός των προβλεπόμενων ορίων
Στο μέγιστο της απόδοσής του
Χωρίς συχνές βλάβες
Αυξάνοντας τα έτη λειτουργίας και ποιοτικής απόδοσής του