Πρόγραμμα Πολλαπλών Παροχών / Σύμβουλοι Διαχείρισης

Για την περίπτωση όπου η πλειοψηφία των ιδιοκτητών δεν επιθυμεί να κάνει το βήμα της ανάθεσης της διαχείρισης του κτιρίου σε εξωτερικό διαχειριστή, αλλά ο υπάρχον ιδιοκτήτης διαχειριστής είναι πεπεισμένος ότι δεν έχει το χρόνο, τη διάθεση ή τις γνώσεις να ασχοληθεί με τη διαχείριση του κτιρίου δημιουργήσαμε το προϊόν της Συμβουλευτικής Διαχείρισης.

Επί της ουσίας διαφοροποιείται ελάχιστα από το προϊόν της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Η διαφορά έγκειται στο ότι διαχειριστής του κτιρίου παραμένει ο ιδιοκτήτης που είναι εκλεγμένος από τη Γενική Συνέλευση. Ο ιδιοκτήτης διαχειριστής εξακολουθεί να είναι ο κατά νόμο υπεύθυνος και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις όσον αφορά τη λειτουργία του κτιρίου. Η εταιρία μας κατόπιν εντολής του αναλαμβάνει όλες, ή μεμονομένες υπηρεσίες διαχείρισης και παρέχει όποια συμβουλη της ζητηθεί. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του διαχειριστή, από την είσπραξη των κοινοχρήστων και την πληρωμή των λογαριασμών και πάγιων εξόδων μέχρι την επικοινωνία με τους ενοίκους για οποιοδήποτε πρόβλημα και τη διεξαγωγή Γενικών Συνελεύσεων.

Ζητήστε να προσαρμόσουμε στις ανάγκες και στις οικονομικές σας επιλογές όπως εσείς επιθυμείτε, όποια υπηρεσία θέλετε απο το πακέτο της ολοκληρωμένης διαχείρησης. Με το πρόγραμμα πολλαπλών εργασιών το οποίο περιλαμβάνει συμβουλευτική υποστήριξη της διαχείρισης του κτιρίου σας ή μεμονομένες υπηρεσίες διαχείρισης, καλύπτοντας έτσι κάθε πιθανή υπηρεσία που μπορεί να χρειαστείτε για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του.

Εξασφαλίζουμε και εγγυόμαστε:

Άριστη εκπροσώπηση της πολυκατοικίας σας.

Γραμματειακή και λογιστική υποστήριξη υψηλής ποιότητας και άμεσης εξυπηρέτησης.

Βελτίωση της λειτουργίας του ακινήτου ή του συγκροτήματος Ελαχιστοποίηση του συνολικού κόστους λειτουργίας

Την εξόφληση όλων των δαπανών της πολυκατοικίας ή του συγκροτήματος κατοικιών (ΔΕΗ, ύδρευση, πετρέλαιο, συνεργείο καθαριότητας, ανελκυστήρα, βόθρο, κηπουρό κ.ά.)

Καθώς και οποιαδήποτε αλλη παροχή έχει ανάγκη το κτίριο ή το σπίτι σας.