Ολοκληρωμένη Διαχείριση Κτιρίων

Η διαχείριση μιας πολυκατοικίας, δεν είναι μόνο η έκδοση και η είσπραξη των κοινόχρηστων λογαριασμών, όπως πολλοί νομίζουν, αν και η House Pro μπορεί να αναλάβει μόνο αυτή την υπηρεσία, αν της ζητηθεί ανάλογα με την μορφη της υπηρεσίας που παρέχουμε στο κτίριο.

Η Ολοκληρωμένη Διαχείριση πρόκειται για πολύ πιο σοβαρή και σύνθετη υπηρεσία με στόχο την ομαλή λειτουργία του κτιρίου, που ξεκινά μεν από την διαχείριση των οικονομικών, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει την συντήρηση και επίλυση μερικών ή όλων των τεχνικών θεμάτων, την αντιμετώπιση νομικών προβλημάτων, την ασφάλιση του κτιρίου, την καθαριότητα, την περιποίηση του κήπου ή της πισίνας και γενικότερα την επίλυση οποιουδήποτε θέματος ή προβλήματος προκύψει.

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της πολυκατοικίας σας προσφέροντας σε εσάς την επιλογή: Μπορείτε δηλαδή να μας ζητήσετε, είτε σύνολο των παραπάνω υπηρεσιών, είτε επιλεκτικά όσες από αυτές επιθυμείτε ως μόνιμες υπηρεσίες και την δυνατότητα να μας ζητάτε επιπλέον υπηρεσίες, όταν τις χρειάζεστε.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος μας είναι να γίνουν όλα όσα απαιτούνται, ώστε να επιτυγχάνεται η ασφαλής και οικονομική χρήση του κτιρίου από τους ενοίκους του.
 
Η House Pro αναλαμβάνει ολοκληρωμένα :
  1. Την φροντίδα για την έγκαιρη έκδοση των κοινοχρήστων λογαριασμών κάθε μήνα και την διανομή των ειδοποιητηρίων στους ενοίκους του κτιρίου η του συγκροτήματος κατοικιών.
  2. Την Είσπραξη των κοινοχρήστων στις καθορισμένες ημερομηνίες και ώρες από κάθε διαμέρισμα, δυνατότητα πληρωμής και με κατάθεση σε τράπεζα ή μέσω e-banking για ευκολία και ευελιξία.
  3. Την Υπόστηριξη σε θέματα γενικών συνελεύσεων.
  4. Την πληρωμή των πάσης φύσης συνήθων δαπανών (ΔΕΗ, καθαρίστρια, ανελκυστήρας, κηπουρός, πετρέλαιο κ.λ.π.), καθώς και των συνεργείων που εξυπηρετούν το κτίριο.
  5. Την τεχνική επίβλεψη του κτιρίου ή του οικισμού κάθε μήνα, την ευθύνη επίλυσης τεχνικών προβλημάτων – βλαβών και την συντήρηση σε ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κτηρίου υπηρεσίες κηπουρικής, συντήρηση πισίνας και των επιμέρους ιδιοκτησιών. Καθώς και Τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων (ειδικά όταν πρόκειται για εξοχικούς οικισμούς)
  6. Την φύλαξη των παραστατικών των μηνιαίων εξόδων της πολυκατοικίας.
  7. Την φροντίδα και την ευθύνη για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα όλων των εργασιών της πολυκατοικίας, εφ' όσον γίνονται από το γραφείο μας ή από συνεργαζόμενες με εμάς, εταιρείες.
  8. Την αναγκαστική είσπραξη των κοινοχρήστων από όσους καθυστερούν πέραν του χρόνικου περιθορίου που ορίζει ο κανονισμος ή που έχει οριστεί απο γενική συνέλευση.
  9. Την αντιμετώπιση κάθε πελάτη με την ίδια υπευθυνότητα και σοβαρότητα, είτε πρόκειται για μικρή οικοδομή είτε για μεγάλη πολυκατοικία είτε για κτιριακό συγκρότημα ή εμπορικό κέντρο.
 
Την νομική υποστήριξη του κτιρίου.
 
*Αφού αναλάβουμε την διαχείριση του κτιρίου σας, αν και διαθέτουμε τεχνικούς όλους των ειδικοτήτων, δεν αντικαθιστούμε τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες σας, εκτός εάν μας το ζητήσετε.
 
*Δεν δεσμεύουμε την συνεργασία μας με συμβόλαιο γιατί θέλουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας με την συνέπεια και την ποιότητα της δουλειάς μας. Η συνεργασία μας μπορεί να λυθεί αζημιώς όποτε το ζητήσει μία από τις δύο πλευρές.
 
*Τηρούμε πάντα τον κανονισμό της πολυκατοικίας και κατ' επέκταση το δίκαιο της συνιδιοκτησίας.